Til forsiden af danskeopskrifter.dk

 

Nyeste Opskrifter på DanskeOpskrifter.dk

Nyeste Opskrifter på DanskeOpskrifter.dk:

- Har du selv en god skrift, så tilmeld den gratis nu!
1

Paella med Kylling

Del kyllingen i mindre stykker. Varm olien i en dyb pande eller gryde. Tilsæt løg og presset hvidløg og svits det nogle minutter uden at det bliver brunt. Tilsæt ris og stødt safran.
Rør rundt og spæd med bouillon og muslingevæde.
Lad risene simre under låg i 20-25 minutter.
Varm kyllingestykkerne i ovnen eller steg dem på en pande med lidt smør. Kom dem i risene sammen med muslinger, rejer, optøede ærter og syltet rød peber i strimler.
Rør rundt så alt bliver varmet igennem. Pyn.

Kategori: Aftensmad » Fisk
Infoblad: Paella med Kylling Opskrift -»
Tilføjet d. 24-09-2018 09:44:14
2 Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner

En skøn måde at tilberede fisk på. Vi skærer torsken i mindre stykker og bager den gylden i ovnen. Ingen fedtede stegepander og så er det nemt at lave fisk til mange på den måde.
Skær fisken i mindre stykker, læg på en bradepande med bagepapir.
Drys salt og peber på, og dryp olie over.
Drys til sidst pinjekerner over, og sæt bradepanden midt i en 225 grader varm ovn.
Bag indtil pinjekernerne har fået fin farve efter ca. 8 minutter.
Server på en bund af rucola salat, og drys p.

Kategori: Aftensmad » Forret
Infoblad: Ovnbagte torskestykker med citronolie og pinjekerner Opskrift -»
Tilføjet d. 23-09-2018 19:12:15
3

Nakkekam i Karry

Kødet gnides med salt, peber og karry. Brun det på alle sider i olie i en stegegryde. Pil og hak løget. Rens suppeurterne og skær dem i små stykker.
Læg det i gryden til stegen. Hæld vand ved. Lad kødet småstege i en time, til det er mørt. tag det op og hold det varmt.
Kog gryden af med bouillon og si skyen. Tilsæt reven citronskal, citronsaft, ananassaft og karry.
Lad saucen koge lidt ind og jævn den derefter med maizenamel , der er rørt ud i lidt vand.
Tag gryden af varmen og r.

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Nakkekam i Karry Opskrift -»
Tilføjet d. 23-09-2018 19:07:31
4 Nachos med Cheddar ost

Nachos med Cheddar ost

Nachos chips med smeltet cheddar ost er genialt som snack eller forret hvis du får gæster.
Er nemt at lave og tager ikke mange minutter.

I Ovn: 225C
I et ildfast fad: Fordel chips, cheddar, jalapenos skiftevis i lag og afslut med cheddar osten.
Det skal kun have en 5 minutter i ovnen. Tag dem ud når osten er godt smeltet. Server straks.

I Mikroovn: Højeste effekt.
Anret på et egnet fad: Fordel chips, cheddar, jalapenos skiftevis i lag og afslut med c.

Kategori: Aftensmad » Forret
Infoblad: Nachos med Cheddar ost Opskrift -»
Tilføjet d. 20-09-2018 17:45:50
5 Mortens Luxus Suppe

Mortens Luxus Suppe

Skær hvidkålen i tern på 1x1 cm.
Smelt en klat smør i gryden og kom kål i. Tilsæt salt peber og chili og steg herefter kålen i ca. 5 min. (husk at rør i det med jævne mellemrum)
Tilsæt boullion og laverbær blade og lad det små koge til kålen er mør!
Skær resten af grønsagerne i tern (ca. 1x1 cm) og steg dem møre i smør på panden. Krydrer med salt peber og chili.
Start med karofflerne alene, når de er halvt færdige skal den røde peber på og så løg og bacon/pølser. Gøres det i denn.

Kategori: Aftensmad » Suppe
Infoblad: Mortens Luxus Suppe Opskrift -»
Tilføjet d. 20-09-2018 17:35:24
6 Mors hjemmelavet frikadeller

Mors hjemmelavet frikadeller

Bland kød, mel, æg, køg, salt og peber. Rør herefter mælken i lidt a gangen indtil farsen har den rette konsistens.
Den færdigrørte fars stilles i køleskabet en halv times tid.
Frikadellerne steges ca. 5 minutter på hver side ved jævn varme i fedtstof..

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Mors hjemmelavet frikadeller Opskrift -»
Tilføjet d. 20-09-2018 17:35:05
7

Minnas Tunrand

1. De håndkogte og tomater (væden gemmes til seneree) skæres i stykker og blandes med tun, rejer, krydderier og creme fraiche.
2. Den udblødte husblas smeltes over vandbad i tomatsaften og røres forsigtigt i blandingen.
3. Hældes i en form, der er skyldet med vand.
4. Stilles hildt mindst 2-3 timer.
5 Dressing: Creme fraiche røres sammen med de øvrige dele.
6.Pyntes lige før servering
7. Serveres med flüte..

Kategori: Aftensmad » Forret
Infoblad: Minnas Tunrand Opskrift -»
Tilføjet d. 20-09-2018 17:21:21
8

Lugano Risotto

Tø rejerne langsomt op. Pil løgene. Skær det ene over og læg det andet til side. Kog bouillonen i 10 minutter med laurbærblad, peberkorn og de halve løg.
Læg fiskefileterne i og damp dem i 5 minutter ved svag varme. Tag dem op med en gaffel og hold dem varme. Si fiskesuppen og hæld vand i, så der er en halv liter.
Hak det andet løg fint og pil hvidløget. Varm smør og olie i en gryde. Svits det hakkede løg, pres hvidløget ud i. Drys risene i og lad dem svitse et par minutter. Hæld fiskesu.

Kategori: Aftensmad » Fisk
Infoblad: Lugano Risotto Opskrift -»
Tilføjet d. 20-09-2018 17:14:28
9

Lammekølle med hvidløg

Lammekøllen ligges ned i en bakke foldet med grillfolie så det danner en stor skål som kan lukkes til i toppen.
Skær det ene fed hvidløg ud i små stykker, og med et snit i lammekøllen, ligges hvidløg stykkerne ind hver for sig. Ca. 10 små snit.
De 2 andre fed presses henover lammekøllen. Citronskal, mynte, og krydderiernesalt og peber drysses henover lammekøllen.
Nu foldes folien sammen så lammekøllen er lukket inde og stilles i ovnen ved 200° i ca. 2 timer.
Herefter åbnes folien.

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Lammekølle med hvidløg Opskrift -»
Tilføjet d. 19-09-2018 11:34:16
10 Lammegryde med mangochutney og kokosris

Lammegryde med mangochutney og kokosris

Varm olien og brun kødet. Skær løget i tynde både og skær bladselleri i tern. Hak hvidløget fint og kom det i.
Hæld bouillonen på, tilsæt rosmarin og mangochutney. Lad et simre ca. 20 minutter under låg. Jævn den evt. med majsstivelse og smag til med salt og peber.
Kog risene op med vand, salt og revet citronskal. Lad det koge 7 minutter.
Hæld kokosmælken på og bring det atter i kog.
Sluk for varmen og lad det stå under låg ca. 10 minutter.
Skær forårsløget i tynde skrå skive.

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Lammegryde med mangochutney og kokosris Opskrift -»
Tilføjet d. 16-09-2018 17:00:21
11

Lammefrikadeller

Rør rasp og mælk sammen og lad det stå og trække i 5 min. Skyl persillen og hak den fint. Pil løg og hvidløg og hak dem begge fint.
Varm 1 spsk. smør og 1 spsk. olie på en pande og lad løg og hvidløg gyldne heri. Bland det hakkede kød med den opblødte rasp, persille, løg, hvidløg, øg og krydderier og ælt denne fars godt med hånden.
Lad farsen hvile et kvarterstid og form den så med våde hænder til frikedeller, som steges langsomt o resten af smørret og olien, til de er gennemstegte og ly.

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Lammefrikadeller Opskrift -»
Tilføjet d. 16-09-2018 16:23:23
12

Lammefondue

Skær kødet i 2-3 cm store terninger. Pil løget og hak det fint. Pil hvidløgsfedene og pres dem ned i en skål.
Hæld olie, eddike og vin over hvidløgene og rør det godt sammen med løg, peberkorn og rosmarin.
Læg kødet i denne marinade og lad det trække under låg i 12 timer. Kødet vendes flere gange i løbet af marineringstiden.
Til saucen piskes creme fraiche, yoghurt, sennep og olie godt sammen og smages til med salt og peber.
Den friske basilikum skylles og rystes tør. Bladene pil.

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Lammefondue Opskrift -»
Tilføjet d. 13-09-2018 08:40:30
13

Kyllinge Nuggets med hjemmelavet pomfrits

Kylling fileterne skæres i 4-6 stk. Kommer an på hvad størrelse man vil have, og toastbrødene blendes, herefter kommer man kyllinge stykkerne i og ryster, så de er dækket af brødkrymmer.
Skal ca. have 20-25 min i oven ved 200 grader...
Kartoflerne skæres i både eller som man nu vil have dem.
Så kommer man olie, salt, peber og andre krydderier efter egen smag og rører rundt.
De skal i oven ved 200 grader i ca 40-45 min.

Kategori: Aftensmad » Fjerkræ
Infoblad: Kyllinge Nuggets med hjemmelavet pomfrits Opskrift -»
Tilføjet d. 13-09-2018 08:40:16
14

Kyllinge Farsbrød

Utroligt nemt:
Ingredienserne ældes grundigt sammen og formes derefter til en pølse i en passende tykkelse (ca 10cm i diameter)derefter Bages "brødet" i 50 minuter ved 200grader på midterste rist..

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Kyllinge Farsbrød Opskrift -»
Tilføjet d. 03-09-2018 13:04:46
15 Kylling Frikadeller

Kylling Frikadeller

Fars: Rør kødet med salt og derefter de øvrige ingredienser til en ensarter fars. Lad evt. farsen hvile i køleskabet for en kort stund.
Imens: Skyl salaten og dup den tør. skær melon og tomater i terninger og læg i en skål. Krydr med salt.

Vend rucola i lige inden serviering.
Kog ris efter anvisningen på emballagen.
Form nu farsen til aflange kødboller med en spiseske.
Steget i olien ved en god varme ca. 5 min på hver side.

Sursød sovs: Hæld de 5 første i.

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Kylling Frikadeller Opskrift -»
Tilføjet d. 03-09-2018 12:13:27

16

Krydret Festsuppe

1 kg lammekød 3 løg 500 g tomater 4 spsk olie 2 fed hvidløg 2 spsk tomatpure Salt og peber 1 tsk tørret timian Du skærer kødet i små terninger.
Løgene pilles og hakkes fint. Tomaterne overhældes med kogene vand, flås og skæres i kvarter.
Varm olien i en stor gryde og brun kødet godt. Kom de hakkede løg ved og lad dem gyldne under omrørring.
Pil hvidløget og pres det ned i kødet, rør tomat og tomatpure i og smag til med salt, peber, timian og paprika.
Hæld bouillonen i gryden og l.

Kategori: Aftensmad » Suppe
Infoblad: Krydret Festsuppe Opskrift -»
Tilføjet d. 03-09-2018 12:01:11
17

Kotelleter i fad

1. steg koteletter på panden i lidt olie.
2. kom koteletter i en ovnfast fad.
3. tænd ovnen på 200 grader luftovn.
4. bland champignong hakkede tomater og coktailpølser ned i en skål med alt fløden, rør det godt sammen så fløden bliver lidt lyserød.
5. kom det derefter over i det fad med koteletterne.
6. sæt det ind i ovnen ca. 60 min men kan blive færdig efter 45 min kommer an på ovnens styrke..

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Kotelleter i fad Opskrift -»
Tilføjet d. 03-09-2018 11:52:01
18

Koteletter i sennepsauce

Steg koteletterne i smør i ca, 5 min på hver side. Pres hvidløget over, inden de vendes.
Drys med salt og peber og anret dem på et fed, der holdes varmt. Kog panden af med hvidvin og varmt vand.
Rør creme fraiche med sennep og æggeblomme og bland i sovsen, Smag den til og tilsæt finthakket esdragon og agurk.
Hæld saucen over kødet lige inden serveringen.
Kartoffelmos eller almindelige kartofler passer fint til denne ret..

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Koteletter i sennepsauce Opskrift -»
Tilføjet d. 03-09-2018 11:43:37
19

Kommensgryde

Fjern de yderste blade og stokken fra hvidkålen og kog den i 10 minutter. Lad den dryppe af og tag 12 blade fra. Hak resten af kålen.
Fedtet smeltes og de hakkede løg, svinekødet, der er skåret i små terninger, og det hakkede kød brunes heri. Tilsæt den hakkede kål og smag til med salt, peber, kommen og hvidvin.
Lad det småstege i ca. 10 minutter. Beklæd et smurt ovnfast fad med hele kålblade.
Kom flæskeblandingen i sammen med resten af kålbladene. Øverst lægges baconskiverne. Fordel.

Kategori: Aftensmad » Gryderetter
Infoblad: Kommensgryde Opskrift -»
Tilføjet d. 03-09-2018 11:34:56
20 Bedstemors Frikadeller

Bedstemors Frikadeller

Fars, æg og revet løg blandes godt sammen.
Tilsæt salt, peber, nelliker, Mel og rasp og rør farsen til den er lind.
Lad gerne farsen stå og hvile i 30 i køleskabet inden stegning.
Ved stegning smeltes rigelig med fedtstof på panden. Dyp en ske i den varme fedtstof, og "scoop" en kugle ud af farsen med skeen. Benyt din håndflade sammen med skeen til at forme frikadellerne.
Steg frikadellerne til de er gyldenbrune på begge sider.

Kan serveres med kartofler, surt og sovs.
Er .

Kategori: Aftensmad » Hovedret
Infoblad: Bedstemors Frikadeller Opskrift -»
Tilføjet d. 02-09-2018 20:28:56


Chart.dk DanskeLinks.dk Global-WebLinks.com | Internationalt Indeks Svenska Länkar Danske Weblogs Indeks Min personlige Blog
danskeopskrifter.dk | Sitemap
2006-2012 copyright danskeopskrifter.dk